Sommarfiske abborre

Sommarfiske abborre

Länge sedan jag skrev en rapport nu. Jag tog en förlängd semester i år så nu är batterierna fulladdade och redo för en lång och intensiv höstsäsong. Jag erbjuder därför nu rabatt om ni bokar er fisketur nu i höst. 10% om ni bokar tre personer, 15% om ni bokar fyra och 20% om ni bokar fem.

Abborrfisket började lite halvsegt men har lossnat nu när det extremt varma ytvattnet har kylts av något. Vi hade upp emot 26 grader i vattnet vilket måste vara någon form av rekord. Sist var jag ut en halvdag på abborre men pga åska var vi tvugna att bryta efter knappt 3h fiske. Vi kunde summera 31 abborrar och alla i fin storlek runt 4hg-6hg.

Förra veckan var jag ut på privat fiske efter abborre. Då var de inte riktigt på hugget och det var nog värmen som spökade. Vi fick 35 borrar och 15 gäddor den dagen. En gädda var dock av riktigt fin kaliber vilket var lite förvånande att vi kunde hitta på relativt grunt vatten i den värmen.

Storleken på abborrarna har som vanligt varit riktigt bra men de absolut största exemplaren över kilot har inte riktigt visat sig än. Normalt går det lite i vågor under säsongen. Vissa veckor får vi fiskar över kilot i princip varje tur och andra veckor är det knepigare att hitta dem.

Boka er fisketur på:

david@grossguidar.se

076-056 45 14