Bra fiske sista tiden

Bra fiske sista tiden

Bild 4Jag har varit ute mycket sista tiden och fisket har varit riktigt bra. I fredags var jag ut på gäddfiske och vi fick 44 st om jag minns rätt. Största på ca 4 kg. Riktigt rolig dag och där dagens höjdpunkt var när vi var inne i en grund vik med glasklart vatten. Då simmar det in ett helt enormt stim med brax. Det var tusentals fiskar och det kändes som om stimmet aldrig tog slut.

I lördags fiskade vi abborre fram till lunch och därefter gick vi över på gädda. Abborrfisket var riktigt bra med 45 st landade på jigg där den största vägde prick 1000 g så det var kul med en fisk på rätt sida om strecket efter många på 960-980 g. Även gäddfisket var mycket bra. 27 landade på en halv dag. 

Idag var jag åter ute på gäddfiske. 23 gäddor i båten inan lunch där toppfiskarna låg på ca 4 kg. Efter lunch gick vi helhjärtat in för att försöka ta en riktigt stor fisk på bekostnad av antalet fisk. Dagen slutade på 34 gäddor men tyvärr ingen större än 4 kg.

 

Jag var även ute en mycket veckan innan. Fisket var helt okej men valde nog fel område att fiska ett par gånger så inget superfiske men ändå 13-25 landade gäddor per tur.