Nya båten hämtad och inkörd

Nya båten hämtad och inkörd

Jag har nu äntligen hämtat båten!

Dsc _0650_2-450x 299Efter en mycket hektisk och stressig fredag så kunde jag tillslut sjösätta min nya fiskebåt för en provtur i Trosa. Motorn skulle köras in inför morgondagen då jag har mina första kunder i den nya båten.

Det är jättefina ytor att stå och fiska på och det är inga problem att vara 4-5 fiskande i båten. För mig som guide så är jag inte heller i vägen när jag sitter eller står vid ratten. Man kan med enkelhet springa runt hela båten utan att gå i vägen för någon och utan att båten kränger. Vilken drömbåt!

 

 

Dsc _0666_2-450x 299

Jag kan bara konstatera att båten är mer än underbar. Oöm, snygg, snabb, fina ytor och fantastiska sjöegenskaper. Jag dunkade på i dyningar i 38 knop idag utan minsta antydan på osäkerhet eller nervositet i skrovets sätt att ta sjö. Båten går nästan overkligt bra när man ligger och marschar i 32 knop på 4200 varv med 4 personer ombord.

Allt är helsvetsat och det är rejäla doningar! Båten är ett gediget svenskt hantverk rakt igenom och det märks när man tar sjö. Inget skrammel, dunkande eller gnissel någonstans.

Jag vågar påstå att jag har en av de häftigaste fiskeguide-båtarna och det känns riktigt riktigt roligt!