Kråmö

Vill ni göra något annorlunda på er konferens eller kick off tillsammans med medarbetare eller kunder? En eller flera dagar i skärgården med fiske, bastu och tillgång till konferenslokaler erbjuder en avslappnad miljö där ni kan förena nytta med nöje.

Precis som det är lämpligt för företaget är det minst lika lämpligt för privatpersonen. Ta med dina kompisar ut på en eller flera dagars fiske med något av mina boendealternativ.

Jag kan bland annat erbjuda boende i en mysig stugby beläget ute på Kråmö. Det går endast att ta sig till ön med båt och transport ordnar vi. Här finns tillgång till bastu med sötvattensduschar på brygga nere vid vattnet. Här finns även konferens och festlokaler.

Annars kanske ett exklusivt boende på det mycket mysiga stadshotellet beläget i centrala Trosa skulle vara något? Drick ett glas vin och ät deras sagolika räkmacka medan ni diskuterar och smälter en dags fiskeupplevelser.

Vandrarhemmet Snipan är ett tredje men mycket bra alternativ till den som vill få nära till både stad och vatten. Vi hämtar och lämnar er på Snipans egen brygga beläget mindre än 50m ifrån vandrarhemmet.

Samtliga paket går att skräddarsy efter önskemål och det finns även andra boendealternativ i Trosa med omnejd.

 

Se mina övriga fiskepaket